Referenties

Ruud Kerkhoff Uitvaartverzorging in Haarlem en omgeving

Reacties van nabestaanden

Wanneer een uitvaart heeft plaatsgevonden geeft dat altijd reacties uit uw omgeving.
Het verloop van de uitvaart kan een grote uitwerking hebben op het verwerken van het verlies.
Later krijgen wij dan weer een reactie over de uitvaart van de nabestaanden.

Een aantal van deze reacties staan hieronder vermeldt.
Hierbij is uiteraard rekening gehouden met de privacy van alle betrokkenen! Wanneer wij ingeschakeld worden delen wij in zeer persoonlijke, kwetsbare momenten. Deze behoren mijn inziens toe aan de nabestaanden en zal ik dan ook niet openbaar delen via website en/of social media. Het is een apart en prachtig vak, waarbij ik veel mooie momenten mag meemaken. Ik vind het alleen maar een voorrecht om deze momenten te hebben mogen meemaken en begeleiden.

21 april 2023
Beste Ruud,
 
Namens ons willen wij u nog even bij deze, uit de grond van ons hart, u hartelijk bedanken voor uw onmiddellijke / directe hulp in onze meest donkerste uren van ons leven na het overlijden van mijn geliefde man en onze fantastische vader.
Wij waarderen en stellen het zeer op prijs voor uw hulp en vrijblijvende advies aan onze familie tijdens het regelen van de uitvaart.
Het warme ontvangst en begeleiding door de medewerkers van Sterrenheuvel was een verademing voor ons.
De ceremonie, laatste groet en definitieve afscheid van mijn geliefde man en onze fantastische vader heeft u uitstekend begeleidt en verzorgd.
Precies zoals mijn geliefde man en onze fantastische vader het wilde.
De gesproken woorden door u aan het eind van de ceremonie hebben wij als iets warm en heel waardevol ervaren.
Mede hierdoor maakte u deze uitvaart van begin tot het eind draagbaar voor ons allen.
U was voor ons een lichtpunt in deze moeilijke tijd.
 
Nogmaals dank u wel.
 
Betty, Anja & Johan.

Voorhout, 26-01-2023
Beste Ruud,
héél hartelijk bedankt voor het regelen van de crematie van Wim.
Alles was perfect !!!
Groeten, Marianne

sept 2022
De uitvaart van Saskia is zeer goed gegaan. Dankzij jouw inzet, betrokkenheid en kundigheid is het een zeer waardevol en waardig afscheid geworden. Namens de familie onze hartelijke dank hiervoor. Ted van Lent

juli 2022
Ruud Kerkhoff heeft de uitvaarten van mijn moeder, en eerder de uitvaarten van mijn opa en oma geregeld. Dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en met respect. Voor ons zijn deze dagen heel waardevol geweest en daarmee onvergetelijk. Bedankt Ruud en de medewerkers van Luvu. Met vriendelijke groet, familie van Lent

Met de hulp van Ruud kijken we terug op een mooie uitvaart van mijn vader. De samenwerking met Ruud vonden we erg plezierig. Met gevoel adviseerde hij passend op onze situatie en wensen. Fijne kerel en no nonsense. Niet onbelangrijk: naar onze mening is er een eerlijke prijs berekend. We zijn hem erg dankbaar. Martin.

juni 2022
Beste Ruud,
 
Graag willen wij jou en het team bedanken voor de voortreffelijke wijze waarop de uitvaart van mijn man Cees is verlopen.  Al na het eerste gesprek gaf het mij en mijn man veel rust en steun. En dit is tot het laatste moment zo gebleven. Ook namens mijn zoons.
 
Met vriendelijke groet,
 
Vera, Ramon en Kevin Sebregts

Mei 2022
Ruud,
Hartelijk bedankt voor het mooie afscheid van mijn moeder.
Vriendelijke groet, Francis Schouwenaar

mei 2022
Beste Ruud,
Wij willen via deze weg onze dankbaarheid tonen voor alle aandacht en energie die gegeven is door Cindy aan de familie Nieuwpoort. Wij hoorden dat jij niet kon vanwege een zweepslag, maar het was in goede handen. Cindy heeft alles met persoonlijke aandacht geregeld. Je merkte dan de familie zich volledig kon focussen op het afscheid. Klaas zou heel blij zijn geweest. Ruud, Cindy en het hele team, dank jullie wel voor jullie lieve zorg. Hartelijke groet Jered & Lydia v/d Klauw

Velserbroek, 4 april 2022
Beste Meneer Kerkhoff,

onze dank namens de kinderen en mezelf voor de mooie uitvaart die u heeft verzorgd voor mijn echtgenoot Kees v S. 
Riek v S.
en kinderen

Hoi Ruud,
 
We willen je nogmaals bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze ( schoon) vader en opa.
We konden zien dat er veel aandacht en liefde aan besteedt is.
Niet alleen de verzorging van pa was heel mooi en waardig maar ook je gesproken woord aan het eind van de ceremonie, hebben wij als warm en waardevol ervaren. 
 
Heel veel dank en een hartelijke groet van Ello en Monique 
( namens de familie Pel)

Dag Ruud,
Ik wilde je nog nogmaals, ook namens mijn moeder, heel hartelijk bedanken voor de perfecte begeleiding tijdens de uitvaart van papa. Alles klopte en we hadden het niet mooier kunnen vormgeven.
Groet,
Linda Rubeling-Bos

Met de hulp van Ruud kijken we terug op een mooie uitvaart van mijn vader. De samenwerking met Ruud vonden we erg plezierig. Met gevoel adviseerde hij passend op onze situatie en wensen. Fijne kerel en no nonsense. Niet onbelangrijk: naar onze mening is er een eerlijke prijs berekend. We zijn hem erg dankbaar.
Martin Breemer

Beste Ruud,
middels dit kaartje een blijk van waardering en dank voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Het weerzien en ophalen van herinneringen zorgden voor een plezierig en ontspannen sfeer. Dit samen met jouw kennis en adviezen heeft er voor gezorgd dat er een zeer gepaste uitvaart kon worden samengesteld. We vinden dat de plechtigheid erg fijn is verlopen en je persoonlijk woordje was zeer gepast. Bedankt voor je goede zorgen en we wensen je veel succes in je verdere werk. Heel erg bedankt!!
Met vriendelijke groet,
Familie Kossen

Perfect geregeld en begeleid, de uitvaart van mijn vader. Prachtige locatie uitgekozen, Villa Westend te Velserbroek. We hebben het crematorium alleen maar op het einde bij het laatste afscheid met de naaste familie gezien. Het was net een feestje en zo hebben de familie, de vrienden en kennissen van mijn vader het ook ervaren. Chapeau!
Gijs Beths

Lieve Ruud,
Ik kijk er regelmatig op terug dat mijn moeder in deze auto(Daimler Hearse) haar laatste rit maakte in stijl. Ook heel fijn dat er 2 mee konden om haar te begeleiden.
De hele uitvaart was trouwens ontzettend mooi en warm mede dankzij jouw inbreng.
Henny de Graaf

Beste Ruud,
ook namens onze kinderen wil ik je bedanken voor de mooie uitvaart. Wij hebben dat allemaal fijn gevonden zoals jij dat deed. Om door de tuin te gaan als afscheid van de plek waar hij van hield, was een mooie laatste groet.
Bedankt Ruud!
Ineke.

Ruud, langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Het heeft ons heel veel steun en kracht gegeven. Dankjewel Wendy

Ruud,
heel erg bedankt voor de geweldige en respectvolle wijze waarop je het afscheid van onze vader hebt voorbereid, begeleidt en uitgevoerd. We zijn erg blij met alles wat je voor ons gedaan hebt. Dank je !
Groet Anita en Wilma Vermunt

Geachte heer Kerkhoff beste Ruud,
 Wij hebben een heel prettig gevoel aan over gehouden na de crematie plechtigheid.
Door de manier van alles in de juiste banen te begeleiden.
Ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor alles, ook namens mijn dochters
Nathalie en Saskia. 
Als het zich voor doet zal ik je zeker aanbevelen  bij vrienden.
 Vriendelijke Groet, Frits van der Klei     

Beste Ruud,
11 september gebeurde de nachtmerrie van mijn leven. Mijn lieve mama was er niet meer. Mijn broer stelde Ruud/luvu voor. Na de eerste ontmoeting met Ruud voelde het gelijk goed. Oprecht. Werkt met ze hart. En denkt mee. Even de juiste woorden. Of gewoon even helemaal niks zeggen en een arm om je heen. Ik voelde mij erg gesteund. Ik kreeg ook alle vrijheid om de laatste dingen bij mijn moeder te doen, haar aankleden. En te zorgen dat ze er mooier bij lag. Dat ik belde over iets,zonder twijfel kwamen ze helpen. Omdat ik het vak inspirerend vind, en Ruud waarschijnlijk piepende oren van mij kreeg, door alle vragen. Nam hij de tijd en zijn geduld voor mij. Ik kijk er fijn op terug door Luvu.  Dank je /jullie wel..
 
Beste Ruud,
Langs deze weg willen wij jou en jouw medewerkers ontzettend bedanken en complimenteren met de wijze waarop jij/jullie de uitvaart van onze moeder hebben verzorgd. Juist de persoonlijke aandacht, het meedenken en wijze waarop alles verlopen is, was grandioos. Wij zijn ook heel content met de reacties van alle aanwezigen, die het juist is opgevallen hoe warm en persoonlijk jij de plechtigheid hebt begeleidt. Iedereen had de indruk of je een persoonlijke vriend of familie was. Wij vonden dit ook heel bijzonder. Nogmaals heel, heel veel dank voor alles. Met vriendelijke groet,

Dag mijnheer Kerkhoff,
Allereerst willen we u laten weten dat wij met een heel goed gevoel terug kijken op de dag van de crematie en alles wat erom heen door u georganiseerd is. Gezien de reacties van de bezoekers via de post of e-mail afgelopen week, zijn zij dit helemaal met ons eens.

Beste Ruud,
Graag wil ik, mede namens de rest van de familie, mijn dank uitspreken over de manier waarop jij de uitvaart van onze moeder hebt verzorgd. Vanaf het moment van de melding van haar overlijden tot en met de begrafenis, heb jij het "roer"van ons overgenomen en konden wij er op vertrouwen dat jij alles feilloos zou regelen. De hele familie en ook alle bekenden zijn diep onder de indruk. Dankzij jou professionele inzet konden wij rustig verdrietig zijn zonder ons zorgen te maken over de uitvaart. Nogmaals dank. Wij wensen jou het allerbeste.
Hartelijke groeten,

Geachte heer Kerkhoff,
Bedankt voor de moeite die u heeft gedaan. Wij stellen dit zeer op prijs.
Met vriendelijke groet,

Beste hr. Kerkhoff,
Ik wil u graag nog bedanken waarop u de begrafenis van mijn vader heeft begeleid. Ik vind dat u het rustig, betrokken en met veel respect voor de overledene en ons (en onze gevoelens) heeft gedaan. Nogmaals: dank. Met hartelijke groeten,

Geachte heer Kerkhoff,
Niet eerder was ik in de gelegenheid om u even over het volgende te berichten: er is een enorme spanning van mijn broer en mij afgevallen, omdat de uitvaart van onze moeder perfect is verlopen.

Beste Ruud,
direct na het overlijden van mijn vader hebben we in korte tijd veel contact gehad. In eerste instantie voelde het vreemd om intieme zaken als afscheid nemen met vreemden te moeten delen. Na afloop kan ik jullie alleen maar bedanken voor de steun en jullie aanwezigheid gedurende deze periode. Mede dankzij jullie is een zeer verdrietige periode in ons leven omgezet in een dierbare herinnering en een warm afscheid. Bedankt hiervoor! Elma.

Beste Ruud,
Hierbij willen wij jou nogmaals extra bedanken voor het regelen van de crematie van Joke. Al bij het eerste gesprek vorig jaar hadden wij een goed gevoel bij jou over hoe je een crematie kunt regelen met tips en dingen waar we nog over moesten nadenken, vooral het voorstellen van pastor Ron Hopman en de diverse gesprekken heeft ons erg goed gedaan.
Wat wij bijzonder vonden bij het vervoer van Joke uit huis was het waardig afscheid en uitzwaaien, nooit aan gedacht om dit zo te doen en gaf ons veel troost.
De rouwkamer was echt heel bijzonder zeer intiem mooi ingericht, van alle gemakken voorzien en ook jouw goede zorgen voor o.a. de bloemen heeft ons goed gedaan.
De crematie was ondanks het verdriet prachtig, mooie locatie en alles tot in de puntjes geregeld. Jouw dankwoord was bijzonder. Precies zoals Joke het gewild had. Wij hebben bijzonder veel complimenten gekregen over de hele crematie en dat doet ons goed. Wat opviel bij jou, de kalmte, rust, respect en het vakmanschap. Nogmaals heel veel dank.
Met vriendelijke groet, Ruud & Jennifer

Delen: