Uitvaart Vijfhuizen

Ruud Kerkhoff Uitvaartverzorging in Haarlem en omgeving

Uitvaart Vijfhuizen – Haarlem – Zwanenburg – Halfweg
Sinds april 2006 is Luvu Uitvaartbureau naast Haarlem en Westzaan tevens gevestigd in Vijfhuizen. Op de Kromme Spieringweg 208a, gebouw B. Op deze locatie is de basis van ons bedrijf gevestigd.  Er is een kantoorruimte, een afscheidskamer voor familie, verzorgingsruimte, gekoelde ruimtes, opslag van rouwgoederen voor b.v. thuisopbaring en onze auto’s zijn hier ondergebracht.

Luvu is in Vijfhuizen ook een kistendepot voor Tomba Grafkisten, DZU, American Coffins, Henk Boerland, Akidia en Capulus.

Ruud Kerkhoff / Luvu is sinds die tijd ook de lokale begrafenisondernemer voor Vijfhuizen en tevens de gehele Haarlemmermeer.  Dichterbij als in het eigen dorp kun je natuurlijk niet zitten. Wij hebben ook goede afspraken gemaakt  met locaties in het dorp, zodat na overlijden de bewoners niet meer het dorp uit hoeven, maar tot aan de dag van de uitvaart gewoon in Vijfhuizen kunnen blijven. Daarnaast blijft ook de mogelijkheid om thuis op te baren. Afscheid nemen in uw eigen omgeving.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen en u bent altijd welkom op de Kromme Spieringweg, echter na telefonische afspraak. 023-5371375

Meer informatie: www.ruudkerkhoff.nl

Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg

Delen: