Uitvaartkisten – Grafkisten

Ruud Kerkhoff Uitvaartverzorging in Haarlem en omgeving

Al vele jaren is Luvu kisten depot van Tomba Grafkisten, Henk Boerland, Akidia, DZU, Capulus en Amice Uitvaartkisten / American Coffins. Dit houdt in dat wij een zeer uitgebreidt assortiment hebben qua uitvaartkisten. Design, hollandse en amerikaanse modellen, kisten van pitriet en bamboe. De amerikaanse modellen worden geleverd tegen zeer scherpe tarieven. Tevens kunnen kisten via Luvu rechtstreeks aan de klant worden verkocht.

Daar de meeste leveranciers niet in het "westen" zijn gevestigd, kunnen wij vanuit Vijfhuizen toch snel leveren.  Eén telefoontje is daarbij voldoende om direct over een kist te kunnen beschikken. Het is daarnaast mogelijk om het bestellen van een kist te combineren met de vervoers- en verzorgingsmogelijkheden van Luvu, wat prijstechnisch zeer interessant kan zijn. Informeert U over de mogelijkheden.

Uiteraard gebruikt Luvu voor haar eigen uitvaarten ook uit het assortiment wat bij ons voorradig is.. Mocht er onverhoopt geen kist naar keuze zijn, dan gaan we samen met u naar de betreffende leverancier om het gewenste exemplaar te bezichtigen en uit te kiezen.

Hieronder ziet u enkele modellen die dagelijks op voorraad zijn:

Delen: